Oavsett om en skiva bara stått och dammat i ett hylla eller om den skänkt dig många glädjefyllda stunder kan det ibland bli dags att släppa taget. Då finns Mickes Skivor här för dig. Vi tar sedan länge in både små och stora partier inom i princip alla genrer.

Det som för oss är mest intressant att köpa in är vinylskivor, det vill säga LP, EP och singelskivor. Värdet på vinylskivor varierar mycket och det finns många olika faktorer som spelar in vid prissättning. En del skivor är mycket värdefulla medan andra är osäljbara.

CD kan också vara av intresse. Även fast värdet generellt sett har minskat kraftigt genom åren finns det fortfarande en marknad för många typer av CD­skivor.

I viss utsträckning tar vi även in serietidningar, musiktidningar, DVD och blu­ray. Dessa poster utgör dock en mindre del av vårt sortiment och generellt sett rör det sig om mindre summor.

Värdering görs inte över telefon eller mail, utan på plats i någon av våra två butiker. Med vår drygt 20­åriga erfarenhet i branschen kan vi garantera dig som säljare en schysst, korrekt och ärlig bedömning av dina skivor.

Om du är intresserad av att sälja dina skivor går det bra att kontakta oss för tidsbokning. I undantagsfall kan vi göra hembesök beroende på avstånd, vad det rör sig om för skivor samt samlingens storlek. Har du möjlighet att komma förbi oss föredrar vi dock det.

När du säljer till oss behöver du ha giltig legitimation med dig. Vi sköter utbetalning direkt på plats. Väljer du att ta betalt i inbyte istället för kontanter brukar vi kunna erbjuda ett något högre värde. Inbytesvärdet gäller då på hela vårt sortiment i båda butiker och är giltigt under obegränsad tid.

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller tidsbokning!

Följ oss på Facebook!

Mickes Skivor

Webb: http://www.mickes-cdvinyl.se
Mickes blogg från butiken: http://www.mickes-cdvinyl.se/wordpress

Mikes Serier, CD och Vinyl grundades år 1996 och har idag två butiker, båda belägna på Långholmsgatan, Södermalm, i Stockholm. Vi har ett stort utbud av vinyl, CD, serietidningar, DVD:er, blu-ray's med mera. Det spelar ingen roll om du är ute efter nytt eller gammalt, rariteter eller rea, och alla genres ryms innanför våra gula väggar.

Intresserad av att byta eller sälja? Bra pris för bra skivor! Ring gärna i förväg.

Närmsta tunnelbana Hornstull.

"Stora butiken" Långholmsgatan 20
Pop, prog, rock, punk, blues, country, filmmusik, soul, hårdrock, jazz, klassiskt & folkmusik.
Mån-Lör: 11.00-22.00
Sön: 12.00-22.00
08 - 668 1023

"Lilla butiken" Långholmsgatan 13
Pop, reggae, hip-hop, soul, världsmusik & elektroniskt.
Mån: Stängt
Tis-Fre: 15.00-19.00
Lör-Sön: 13.00-17.00
08 - 668 2022

Öppettider under långhelger och röda dagar meddelas via statusuppdatering på vår timeline här på Facebook.

Mickes Skivor
Mickes SkivorSunday, June 25th, 2017 at 10:03am
Mickes kommer med ett kanonerbjudande! Visserligen i sista sekund men ändå.
Fyra biljetter till Roskildefestivalen finns i butiken till försäljning. Ordinarie pris är 3000 - hos Mickes kostar de inte mer än 2200.
Skynda att fynda - festivalen startar snart!

1    View on Facebook

Mickes Skivor
Mickes SkivorThursday, June 8th, 2017 at 4:01pm
Vi har öppet till 22 som vanligt!

56 1    View on Facebook

Mickes Skivor
Mickes SkivorMonday, June 5th, 2017 at 6:34pm
Öppet som vanligt i Stora butiken, Långholmsgatan 20, imorgon! (Lilla tar ledigt)

32 1 1    View on Facebook

Mickes Skivor
Mickes SkivorFriday, May 19th, 2017 at 9:39am
Godmorgon! I dag släpps dessa två godingar. Träd Gräs och Stenar - Tack för kaffet samt Ball. Förutom detta har vi som vanligt ställt ut massor av begagnad vinyl. Vi har öppet till 22 som vanligt.

13    View on Facebook

Mickes Skivor
Mickes Skivor added a new photo.Monday, May 15th, 2017 at 9:20am
Godmorgon! Ny vecka och nya härliga vinyler. Följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad. Detta blir en grym vecka! Håll i er! Öppet till 22 som vanligt.

#thejazzcomposersorchestra #ceciltaylor #doncherry #roswellrudd #larrycoryell #gatobarbieri #michaelmantler #jazzvinyl #recordcollector #recordstore #vinylart #heavyprog #hardrock #vinylcollector #vinyl #vinylporn #vinylmania #vinylcollector #vinylrecord #vinyllove #vinylcommunity #vinylism #rarejazz

9    View on Facebook