Köpa LP skivor i Stockholm?

Sälj dina vinyl och LP skivor hos oss eller botanisera bland begagnade lp skivor och köp ny musik på vinyl. Vi köper och säljer skivor i alla genrer. Välkommen förbi!

All typ av musik på LP skivor

Vi på Mickes CD & Vinyl välkomnar dig till vår butik på Långholmsgatan på Söder i Stockholm. Vi brinner för musik, särskilt om det gäller LP skivor! Det är något alldeles speciellt med att sätta igång en gammal klassiker och höra det underbara knastret som är unikt för LP skivor från högtalarna. Hos oss kan du titta på både nya och gamla vinylskivor i de flesta genrer. Oavsett om du är ute efter progrock, klassiskt eller diskomusik så har vi vinylskivor för just dig! Har du andra frågor kring dina eller våra LP skivor så är du välkommen in och höra efter inne i butiken också. Vi säljer inte bara vinylskivor utan har även ett stort sortiment av CD skivor.

LP Skivor eller CD?

När det gäller denna fråga så finns det väldigt många olika åsikter och du kommer få många olika svar om du frågar en musikintresserad. Även om det absolut inte finns något rätt eller fel så finns det självklart fördelar med båda! Den stora skillnaden mellan de två är att LP skivor är analoga medans CD är digitala. LP skivor brukar oftast ha ett väldigt härligt knaster i bakgrunden, det är alltså nålen man hör när den går genom spåret på skivan som ger den ett väldigt varmt och behagligt ljud som många föredrar. Då CD skivor är digitala så klarar de av en högre kvalité på ljudet samt mer innehåll. LP skivor är begränsade av sin yta då all information finns i själva spåren. I slutändan handlar det helt enkelt om vad du föredrar och hos oss på Mickes CD & Vinyl så hittar du ett enormt sortiment av både CD och LP skivor!

Vi köper begagnade LP skivor

Har du några gamla plattor som ligger och samlar damm? Vi köper dom gärna om du vill sälja vinylskivor till oss. I sådant fall kan du bara höra av dig till oss och berätta om vilka album du vill sälja och vilket skick dina LP skivor är i. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Hitta till vår butik här »»