Sälja vinylskivor? Vi köper vinyl i Stockholm

Sälj dina gamla vinylskivor

Ibland ska man flytta och orkar bara inte ännu en gång kånka med sig alla gamla vinylskivor till den nya lyan. Eller så behöver man plötsligt pengar för en oväntad utgift. Andra gånger vill man bara få undan gammal bråte hemma som mest bara tar plats.

Med andra ord – även om de vinylskivor man ägt under åren skänkt stor glädje kan man komma till en punkt då det blir dags att släppa taget om skivorna. I så fall går det alldeles utmärkt att höra av sig till oss på Mickes CD & Vinyl i Stockholm.

Vi tar dagligen in både små och stora partier av vinylskivor i alla tänkbara genrer. Värderingen gör vi antingen på plats i butiken, eller under ett hembesök.

Värdering av vinylskivor

Värdet på LP-skivor och singlar varierar mycket. En del vinylskivor är väldigt eftersökta medan andra är näst intill osäljbara. Skicket på såväl skiva som omslag spelar också in. Ytterligare en faktor som kan spela in är vilken utgåva det är på en vinyl.

Det är alltså en hel del som måste tas under beaktande för en korrekt värdering av vinylskivor. Vår snart 25-åriga erfarenhet och vårdande av namn och rykte gör dock att vi kan garantera dig en välgrundad bedömning om du väljer att sälja vinyl.

Värdering av CD, DVD & serietidningar

Vi köper inte bara in vinyl utan även CD-skivor kan vara av intresse. Nu på senare år så har det blivit allt mer populärt att samla på vinyl men det finns fortfarande en marknad för CD även om den idag är begränsad.

I viss utsträckning tar vi in även dvd-filmer och serietidningar. Där har dock värdet gått ner såpass att det mest bara blir symboliska summor vid inköp.

Kontakt

För tidsbokning av värdering för vinylskivor, varmt välkommen att kontakta oss antingen på telefon 08-668 10 23 eller via mail info@mickes-cdvinyl.se